

Honda Super Cycle Weekend presented by Dunlop Tire Mid-Ohio Sports Car Course, Lexington, OH July 16-18, 2010

Schedule (6/25/2010 – subject to change)

Thursday, July 15

10:00 a.m. – 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only

12:00 p.m. – 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers

3:00 p.m. Pit Lane Assignments

Friday, July 16

10:00 a.m. Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting

10:30 a.m. - 10:50 a.m. Track Inspection

11:00 a.m. Top Gun Post Entry Closed

11:00 a.m. – 12:00 p.m. Lunch Break (National Guard two-up rides)
12:00 p.m. – 12:50 p.m. Practice 50 min Daytona SportBike
1:00 p.m. – 1:50 p.m. Practice 50 min American SuperBike

2:00 p.m. – 2:50 p.m. Practice 50 min SuperSport

3:00 p.m. – 3:50 p.m. Qualifying 1 50 min Daytona SportBike 4:00 p.m. – 4:50 p.m. Qualifying 1 50 min American SuperBike

5:00 p.m. - 5:40 p.m. Qualifying 1 40 min SuperSport

Saturday, July 17

7:20 a.m. – 7:50 a.m. Track Inspection

8:00 a.m. – 8:30 a.m. Qualifying 2 30 min SuperSport

8:40 a.m. – 9:20 a.m. Qualifying 2 40 min Daytona SportBike 9:30 a.m. – 10:10 a.m. Qualifying 2 40 min American SuperBike

10:20 a.m. – 10:50 a.m. Practice 30 min XR1200

10:50 a.m. - 12:00 p.m. Lunch Break (National Guard two-up rides)

12:00 p.m. - 12:45 p.m. Fan Walk - All Classes, Hot Pit Lane / Ceremonies

1:00 p.m. SuperSport Race 1 17 Laps – 40 Mi/65 Km 2:00 p.m. Daytona SportBike Race 1 21 Laps – 50 Mi/80 Km

American SuperBike Race 1 21 Laps - 50 Mi/80 Km

4:15 p.m. – 5:00 p.m. Qualifying 45 min XR1200

Sunday, July 18

3:15 p.m.

7:45 a.m. – 8:20 a.m. Track Inspection 8:30 a.m. – 8:50 a.m. Warm–Up 20 min SuperSport

9:00 a.m. – 9:20 a.m. Warm–Up 20 min Daytona SportBike 9:30 a.m. – 9:50 a.m. Warm–Up 20 min American SuperBike

10:00 a.m. - 10:20 a.m. Warm-Up 20 min XR1200

10:30 a.m. – 11:30 a.m. Lunch Break (National Guard two-up rides / Fan Iap)

10:50 a.m. – 11:30 a.m. Autograph Session (ASB,DSB,SS Mandatory)

11:30 a.m. - 12:15 p.m. Fan Walk - All Classes, Hot Pit Lane / Ceremonies

12:30 p.m. SuperSport Race 2 17 Laps – 40 Mi/65 Km 1:30 p.m. Daytona SportBike Race 2 21 Laps – 50 Mi/80 Km

2:45 p.m. American SuperBike Race 2 21 Laps – 50 Mi/80 Km

3:45 p.m. XR1200 Race 17 Laps – 40 Mi/80 Km

Course Length - 2.40 Mi / 3.86 Km

TIME CERTAIN SCHEDULE - All Sessions to start and finish as shown

Registration Schedule

<u>Thursday, July 15</u> 12:00 p.m. – 5:00 p.m.

Friday, July 16 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

11:00 a.m. Top Gun Post Entry Closed

> <u>Saturday, July 17</u> 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

<u>Sunday, July 18</u> 8:00 a.m. – 12:00 p.m.

Technical Inspection Schedule

Thursday, July 15 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

Friday, July 16 8:00 a.m. – 5:00 p.m.

<u>Saturday, July 17</u> 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

<u>Sunday, July 18</u> 8:00 a.m. – 1:00 p.m.

Mandatory Riders Meetings

Friday, July 16

10:00 a.m. – Riders, Entrants & Crew Chiefs

Location: Tech Inspection

Saturday, July 17 8:00 a.m. – XR1200 Riders, Entrants & Crew Chiefs

Location: Tech Inspection









