

BRAP

MI

## Red Bull U.S. Grand Prix AMA Pro Road Racing Championship Mazda Raceway Laguna Seca, Monterey, CA July 22-24, 2011

Schedule (7/18/11) – <b>UPDATED</b> Subject to Change			Registration Schedule
, ,		C C	Embassy Suites
Wednesday, July 20			1441 Canyon Del Rey
1:00 p m 7:00 p m	Move In 8 Set Lin <b>Big B</b>	in Transportare Only	Seaside, CA 93955
4:00 p.m. – 7:00 p.m. Move-In & Set-Up, <b>Big Rig</b> Transporters Only			Thursday, July 21
Thursday, July 21			7:00 a.m. – 5:00 p.m.
8:00 a.m. – 10:00 a.m. Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only			Friday, July 22
10:00 a.m. – 5:00 p.m.	Move-In & Set-Up, All remaining transporters / Service Providers		7:00 a.m. – 5:00 p.m.
5:00 p.m.			Saturday, July 23
Friday, July 22			
Thuay, July 22			7:00 a.m. – 5:00 p.m.
8:30 a.m. – 9:15 a.m.	Practice 45 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport	Sunday, July 24
AMA Pro Teams remove al			7:00 a.m. – 12:00 p.m.
9:30 a.m.		ants, and Crew Chiefs Meeting	Mata CD Dhua 2 marking massage will
10:10 a.m. – 10:55 a.m.	Practice 1 45 min	MotoGP	MotoGP Blue 2 parking passes will
11:00 a.m. – 12:20 p.m. 12:20 p.m. – 1:20 p.m.	Lunch Break Practice 60 min	Daytona SportBike	also be issued at Registration
AMA Pro Teams remove al		Daytoria SportBike	
1:30 p.m. – 2:00 p.m.	Practice 30 min	FIM e-power	Technical Inspection Schedule
2:10 p.m. – 2:55 p.m.	Practice 2 45 min	MotoGP	
3:10 p.m. – 4:10 p.m.	Practice 60 min	National Guard SuperBike	<b>T</b> I I I I I I I
4:20 p.m. – 5:00 p.m.	Qualifying 1 40 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport	<u>Thursday, July 21</u>
	, ,		3:00 p.m. – 6:00 p.m.
<u>Saturday, July 23</u>			Friday, July 00
8:00 a.m. – 8:40 a.m.	Qualifying 1 40 min	Daytona SportBike	<u>Friday, July 22</u>
8:50 a.m. – 9:30 a.m.	Qualifying 2 40 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport	7:30 a.m. – 5:00 p.m.
AMA Pro Teams remove all equipment from pit lane			
10:10 a.m. – 10:55 a.m.	Practice 3 45 min	MotoGP	<u>Saturday, July 23</u>
11:10 a.m. – 11:50 a.m.	Qualifying 1 40 min	National Guard SuperBike	7:30 a.m. – 1:00 p.m.
11:55 a.m. – 12:15 p.m.	Qualifying 2 20 min	Daytona SportBike Group A	
12:20 p.m. – 12:40 p.m.	Qualifying 2 20 min	Daytona SportBike Group B	Sunday, July 24
AMA Pro Teams remove all equipment from pit lane			7:30 a.m. – 1:00 p.m.
12:45 p.m. – 1:45 p.m.	Lunch Break		
1:00 p.m. – 1:45 p.m.	AMA Pro Autograph and bike display, individual team transporters		
1:55 p.m. – 2:55 p.m.	, 0	MotoGP	Mandatory Riders Meetings
3:05pm	AMA Pro Racing Set Up		
3:40 p.m. – 4:10 p.m.		com SuperSport Race 18 Laps – 40 Mi/65 Km	<u>Thursday, July 21</u>
4:20 p.m. – 5:00 p.m.	Qualifying 2 40 min National Guard SuperBike MotoGP Qualifying Press Conference		5:00 p.m. – SuperSport Riders,
5:00 p.m. 5:10 p.m. – 5:40 p.m.	Qualifying 30 min	FIM e-power	& Crew Chiefs
one pinn one pinn			
Sunday, July 24			Friday, July 22
8:00 a.m. – 8:20 a.m.	Warm–Up 20 min	Daytona SportBike	9:30 a.m. – Riders, Entrants
8:30 a.m. – 8:50 a.m.	Warm–Up 20 min	National Guard SuperBike	& Crew Chiefs
9:40 a.m. – 10:00 a.m.	Warm–Up 20 min	MotoGP	Location:
10:15 a.m.	FIM e-power Race	9 Laps – 20 Mi/32Km	
11:15 a.m.	Daytona SportBike Rac		Tech Inspection Tent
11:50 a.m. – 1:35 p.m.	Lunch Break		
2:00 p.m.	MotoGP Race	32 Laps	Promotional Schedule
3:45 p.m.	National Guard SuperBi	ke Race 23 Laps – 50 Mi/80 Km	
			Autograph session at team transporters
	Course Leng	jth – 2.24 Mi / 3.60 Km	1:00p.m. – 1:45p.m. Saturday, July 23rd

