Miller Big M Weekend





Miller Motorsports Park

May 26-28, 2012

Tooele, UT

Schedule REVISED (5/20/12) - Subject to Change

Thursday, May 24

12:00 p.m. – 6:00 p.m. Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only 2:00 p.m. – 6:00 p.m. Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers

Friday, May 25

10:00 a.m. - 5:00 p.m. Tech Inspection Open

4:00 p.m. Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting

Saturday, May 26

7:20 a.m. - 7:50 a.m. Track Inspection 8:00 a.m. - 8:45 a.m. Practice 45 min Motorcycle Superstore.com SuperSport 8:55 a.m. – 9:40 a.m. 9:50 a.m. – 10:35 a.m. Practice 45 min GoPro Daytona SportBike National Guard SuperBike Practice 45 min 10:45 a.m. - 11:15 a.m. Practice 30 min Vance & Hines XR1200 Lunch Break (National Guard Two-Up Rides) 12:30 p.m. – 1:30 p.m. 1:30 p.m. – 2:15 p.m. 2:20 p.m. – 3:05 p.m. 4:25 p.m. – 4:55 p.m. Qualifying 1 45 min GoPro Daytona SportBike Qualifying 1 National Guard SuperBike 45 min Motorcycle Superstore.com SuperSport Qualifying 1 30 min 5:00 p.m. - 5:30 p.m. Qualifying 1 30 min Vance & Hines XR1200

Sunday, May 27

7:20 a.m. - 7:50 a.m. Track Inspection 8:00 a.m. – 8:40 a.m. 8:50 a.m. – 9:25 a.m. Qualifying 2 40 min Motorcycle Superstore.com SuperSport Qualifying 2 35 min GoPro Daytona SportBike (Combined) 10:40 a.m. - 11:20 a.m. Qualifying 2 40 min National Guard SuperBike 11:20 a.m. - 12:10 p.m. Lunch Break (National Guard Two-Up Rides) AMA Pro Autograph and Bike Display, Team Transporters 12:00 p.m. - 12:45 p.m. 1:25 p.m. Sighting Lap, Motorcycle Superstore.com SuperSport Race 1:35 p.m. Motorcycle Superstore.com SuperSport Race, 13 Laps - 40 Mi/65 Km Sighting Lap, GoPro Daytona SportBike Race 4:00 p.m. 4:10 p.m. GoPro Daytona SportBike Race, 16 Laps - 50 Mi/80 Km 4:45 p.m. - 5:15 p.m. 30 min Vance & Hines XR1200 Qualifying 2

Monday, May 28

 9:50 a.m. - 10:10 a.m.
 Warm-Up
 20 min
 Vance & Hines XR1200

 10:20 a.m. - 10:40 a.m.
 Warm-Up
 20 min
 National Guard SuperBike

 10:45 a.m. - 11:20 a.m.
 Lunch Break
 (National Guard Two-Up Rides)

 11:30 a.m. - 11:40 a.m.
 Opening Ceremonies

1:10 p.m. Sighting Lap, Vance & Hines XR1200 Race
1:20 p.m. Vance & Hines XR1200 Race, 8 Laps – 25 Mi/40 Km
1:50 p.m. Sighting Lap, National Guard SuperBike Race
2:00 p.m. National Guard SuperBike Race, 16 Laps – 50 Mi/80 Km

Course Length - 3.048 Mi / 4.905 Km

Registration Schedule

Thursday, May 24 12:00 p.m. – 5:00 p.m.

Friday, May 25 8:00 a.m. – 5:00 p.m.

Saturday, May 26 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

Sunday, May 27 7:30 a.m. – 4:00 p.m.

Monday, May 28 7:30 a.m. – 11:00 a.m.

Technical Inspection Schedule

Thursday, May 24 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

Friday, May 25 10:00 a.m. – 5:00 p.m.

Saturday, May 26 7:30 a.m. – 5:00 p.m.

Sunday, May 27 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

Monday, May 28 8:00 a.m. – 1:00 p.m.

Mandatory Riders Meetings

Friday, May 25

4:00 p.m. – Riders, Entrants & Crew Chiefs

Location: Large Tent next to Dunlop compound





















